Daglig renhold

La KLEVA gjøre din arbeidsplass til et trivelig sted!

Daglig renhold

KLEVA har 40 års erfaring innen renhold og dermed faglig tung kompetanse. Vi kan med trygghet si at vi kan renhold.

Med daglig renhold mener vi renhold som utføres til faste tider på faste dager. Det trenger med andre ord ikke å være noe man foretar hver eneste dag, men etter kundens behov. Noen har behov for renhold flere ganger i uken, mens andre kan klare seg med renhold en gang i uken eller hver 14. dag. Våre ansatte er lett synlige i uniformen til KLEVA og enhver ansatt bærer personlige HMS-kort (påkrevd i bransjen).

Det er viktig for oss at kunden skal føle seg trygg på at sensitiv informasjon ikke kommer på avveie eller ødelegges ved uforsiktig behandling.

Vår garanti
Du kan føle deg trygg når du velger KLEVA!

KLEVA er godkjent renholdsvirksomhet i Arbeidstilsynets renholdsregister, noe som gir våre profesjonelle og pålitelige renholdere trygghet og et godt arbeidsmiljø.

Vi har god og personlig oppfølging  og jevnlige kvalitetskontroller. Våre renholdere er blide, imøtekommende og ikke minst faglig kompetente. De gjør det lille ekstra for at du skal være fornøyd!

Vi har med eget rengjøringsutstyr og vi benytter egne miljøvennlige midler. 

Ta kontakt for en uforpliktende befaring!

«Kleva AS rengjør våre garderober, gymsal, kontorlokaler og klubbhus på daglig basis, og stiller også opp ved større helgearrangementer. Vi har brukt dem i fire år, og kunne ikke vært mer fornøyde! De ansatte gjør en veldig god jobb. De er svært nøyaktige, og gjør alltid det lille ekstra!

Kleva gir ypperlig service og er svært tilpasningsdyktige. De kjenner våre rutiner godt, og vi kan alltid stole på at renholdet deres er av høy kvalitet. Da kan vi bruke tid på andre ting! Vi ønsker ingen andre enn Kleva, og vi anbefaler dem på det varmeste.»
HEMING IL

«Kleva AS hjelper oss med utvendig vindusvask to ganger i året. Det har de gjort i to år. De er svært profesjonelle, og gjør jobben grundig. Hvis noe mot formodning ikke skulle være i orden, kommer de dagen etter og ordner opp i det.
Kleva AS har et serviceinnstilt og engasjert personale som tar initiativ og samarbeider godt med oss. Vi har et stort bygg, og de tilpasser seg vår drift. Siden vi er et hotell, er det ikke alltid mulig å vaske alle vinduer samtidig, men da kommer de tilbake ved første anledning for å fullføre jobben. Vi vil absolutt og på det sterkeste anbefale Kleva!»
SCANDIC

Ta kontakt for en uforpliktende befaring!

Kontakt oss

E-post: post@kleva.no
Tlf: 22 63 08 00

Adresse

Ryensvingen 11 B, 0680 Oslo

Org.nr.

814 983 072