Flytting

Vi gjør flytteprosessen til en drøm!

Kleva gjør flytteprosessen til en drøm!

Kleva er totalleverandør av flyttetjenester for privatpersoner og bedrifter. Vårt erfarne flytteteam håndterer hele flytteprosessen for deg, helt fra du planlegger å flytte til du skal pakke opp tingene dine. Vi sørger for nedpakking, demontering og montering av møbler, eventuell mellomlagring og innflytting.

Vi arbeider etter en egenprodusert logistikkplan. Vi har utviklet effektive og innovative metoder som gir effektiv tidsbruk og bedrer kvaliteten på arbeidet. Vårt renholdsteam kan ta seg av flyttevasken for deg, slik at du får en komplett flyttetjeneste.

Vi gjennomfører gratis befaring for å kunne tilby deg den mest effektive flyttingen.

Mellomlagring

Når du skal flytte, er det ikke alltid mulig å flytte rett fra ett sted til et annet. For eksempel kan datoen for overtakelse av det nye stedet være senere enn dato for utflytting fra det gamle, eller du holder på å forberede flytting i sommerferien din, og ønsker å kunne ta deg fri fra det en stund og dra på en liten reise. I slike tilfeller er det svært praktisk å kunne oppbevare eiendeler i mellomlagring.

Hvis du ikke selv ønsker å plassere eiendelene dine i et av våre minilager, kan vi i Kleva gjør det for deg som en del av flyttetilbudet vårt. Vi kan også flytte varene fra lageret til din nye bolig. Kleva kan ordne hele flyttingen fra start til slutt.

Det er viktig for oss i Kleva at du som kunde kan føle deg trygg.

  • Vi behandler tingene dine med forsiktighet, og om du er bedriftskunde, sørger vi for at dokumenter ikke kommer på avveie eller ødelegges ved uforsiktig behandling.
  • Vi i Kleva er godt forsikret, slik at du kan føle deg trygg dersom et uhell skulle inntreffe.
  • Vi gir alltid fornøydhetsgaranti på utført arbeid, og faktura sendes først når arbeidet er godkjent av deg.

Kleva har lang erfaring og gode referanser! 
Se video om våre metoder nedenfor.

Vi arbeider svært effektivt og leverer de beste resultatene,
og sender faktura først når du er fornøyd.

Kontakt oss

E-post: post@kleva.no
Tlf: 22 63 08 00

Adresse

Ryensvingen 11 B, 0680 Oslo

Org.nr.

814 983 072