Flytting

Vi gjør flytteprosessen til en drøm!

Kleva gjør flytteprosessen til en drøm!

Kleva er totalleverandør av flyttetjenester for privatpersoner og bedrifter. Vårt erfarne flytteteam håndterer hele flytteprosessen for deg, helt fra du planlegger å flytte til du skal pakke opp tingene dine. Vi sørger for nedpakking, demontering og montering av møbler, eventuell mellomlagring og innflytting.

Vi arbeider etter en egenprodusert logistikkplan. Vi har utviklet effektive og innovative metoder som gir effektiv tidsbruk og bedrer kvaliteten på arbeidet. Vårt renholdsteam kan ta seg av flyttevasken for deg, slik at du får en komplett flyttetjeneste.

Vi gjennomfører gratis befaring for å kunne tilby deg den mest effektive flyttingen.

Mellomlagring

Det kan være flere årsaker til behovet for mellomlagring. Når du skal flytte, er det ikke alltid dato for utflytting og ny overtakelser overlapper. Det kan være behov for å pusse opp ny leilighet, eller i forbindelse med visning og salg av egen leilighet kan det være nødvendig for å oppbevare overflødige eiendeler i en periode.

Mellomlagring kan med andre ord være en god løsning i forbindelse med flytting, boligstyling, oppussing, utenlandsopphold, sesong-lagring eller ifm dødsbo. 

Hvis du ikke selv ønsker å plassere eiendelene dine i et av våre minilager, kan vi i Kleva gjør det for deg som en del av flyttetilbudet vårt. Vi kan også flytte varene fra lageret til din nye bolig. Kleva kan ordne hele flyttingen fra start til slutt.

Det er viktig for oss i Kleva at du som kunde kan føle deg trygg

  • Vi behandler ditt flyttelass med ytterst forsiktighet og pakker godt inn møbler for å forhindre 
  • og om du er bedriftskunde, sørger vi for at dokumenter ikke kommer på avveie eller ødelegges ved uforsiktig behandling.
  • Vi er forsikret hos Storebrand. Se vilkår her.
  • Vi anbefaler at kunden setter seg inn i våre forsikringsvilkår og tegner egen flytteforsikring ved behov.  
  • Vi gir alltid fornøydhetsgaranti på utført arbeid, og faktura sendes først når arbeidet er godkjent av deg.

 

KLEVA har lang erfaring og gode referanser!

Vi arbeider svært effektivt og leverer de beste resultatene!

Kontakt oss

E-post: post@kleva.no
Tlf: 22 63 08 00

Adresse

Ryensvingen 11 B, 0680 Oslo

Org.nr.

814 983 072