Gulvbehandling

Ta vare på gulvene i deres lokaler!

Gulvbehandling

Gulv utsettes for mye belastning og slitasje. Det nordiske klimaet gjør at gulvene utsettes for stor påkjenning gjennom de forskjellige årstidene. Det er derfor viktig å ta vare på gulvene og passe på at de får riktig behandling. Alle gulv trenger behandling, men ulike gulv krever ulik type behandling. Ved riktig pleie av gulvene, vil man oppnå lenger levetid og gulvenes sliteevne øker.   

  PUR behandling

  Polyurethan (også kalt PUR) er et fleksibelt og slitesterkt materiale i herdet plast. PUR er en behandling som oppfyller kravene til Insta 800 rengjøringsnorm, og er samtidig raskt å gjennomføre. Den daglige driften vil dermed påvirkes minimalt. På denne måten vil daglig drift påvirkes minimalt. Sluttproduktet er et flott gulv som vil se tilnærmet nytt ut!

  Skuring, boning og polering 

  En godt utført behandling med skuremaskin vil fjerne alt inngrodd skitt og smuss. Deretter blir gulvet bonet noe som gir en skinnende ren overflate. KLEVA har god erfaring med skuring og boning og vet hvilke produkter som skal brukes på ulike typer gulv.  

  Rens og polering av steingulv

  Vi renser alle typer harde gulv, som stein, marmor, terrazzo og betong. På noen steingulv vil det være tilstrekkelig med polering og/eller impregnering, mens mer slitte gulv vil ha behov for sliping for å gjenopprette gulvet til sin opprinnelige stand.

  Tepperens

  Støvsuging av tepper er en viktig del av det regelmessige renholdet. I tillegg bør man årlig utføre en dypere tepperens. Tepper er en yndet samleplass for allergener og organiske materialer, som bakterier, partikler, støv, skitt, pollen og flass. Fraværet av et godt renhold av teppene vil gi dårligere inneklima, samtidig som at skitt og smuss trenger lengre ned i teppene og ødelegger fibrene i teppet.

  Grundig tepperens er essensielt for inneklimaet og samtidig forlenger de levetiden til teppet. KLEVA anbefaler at tepper støvsuges som en del av det daglige renholdet. Les mer om daglig renhold her.

  Matteutleie

  Les mer om matteutleie her.

  Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring for å gi deg anbefaling på hvilken behandling deres gulv trenger.

  KLEVA tilbyr

  • PUR behandling (polyurethan)
  • Skuring, boning og polering
  • Rens og polering av steingulv
  • Sliping
  • Oljing
  • Diamantbehandling av stein
  • Tepperens
  • Matteutleie

  Ta kontakt for en uforpliktende befaring!

  Kontakt oss

  E-post: post@kleva.no
  Tlf: 22 63 08 00

  Adresse

  Ryensvingen 11 B, 0680 Oslo

  Org.nr.

  814 983 072