Referanser

Flytting

Gutta som flyttet for meg var helt utrolig flinke, hyggelige og hjelpsomme?

Jeg fikk tips om dere fra to på jobben som har brukt dere tidligere og kan bare videreføre anbefalingene!

KJEMPEFORNØYD!!! Ta godt vare på dem?

Mvh. Lene

Fasadevask - så snart som mulig

Kvalitet, seriøs, pålitelig og profesjonelle. Vi kan gir vår beste referanse. Huset vårt ble rent og kan anbefales.

Fasadevask - når som helst

Er veldig fornøyd med den utførte takvasken/mosefjernigen. Svært kompetent og nøyaktig gjennomført. Alt i henhold til inngått avtale. Jeg kan etter dette anbefale Kleva AS.

Fasadevask - når som helst

Er veldig fornøyd med den utførte takvasken/mosefjernngen. Svært kompetent og nøyaktig gjennomført. Alt i henhold til inngått avtale. Jeg kan etter dette anbefale Kleva AS.

Annen rengjøring

Brukte de til vårrengjøring av trappeoppgang i borettslag. Godt utført arbeid?

Heming IL

«Kleva AS rengjør våre garderober, gymsal, kontorlokaler og klubbhus på daglig basis, og stiller også opp ved større helgearrangementer. Vi har brukt dem i fire år, og kunne ikke vært mer fornøyde! De ansatte gjør en veldig god jobb. De er svært nøyaktige, og gjør alltid det lille ekstra!

Kleva gir ypperlig service og er svært tilpasningsdyktige. De kjenner våre rutiner godt, og vi kan alltid stole på at renholdet deres er av høy kvalitet. Da kan vi bruke tid på andre ting! Vi ønsker ingen andre enn Kleva, og vi anbefaler dem på det varmeste.»

Scandic Lillestrøm

«Kleva AS hjelper oss med utvendig vindusvask to ganger i året. Det har de gjort i to år. De er svært profesjonelle, og gjør jobben grundig. Hvis noe mot formodning ikke skulle være i orden, kommer de dagen etter og ordner opp i det.

Kleva AS har et serviceinnstilt og engasjert personale som tar initiativ og samarbeider godt med oss. Vi har et stort bygg, og de tilpasser seg vår drift. Siden vi er et hotell, er det ikke alltid mulig å vaske alle vinduer samtidig, men da kommer de tilbake ved første anledning for å fullføre jobben. Vi vil absolutt og på det sterkeste anbefale Kleva!»

Vi arbeider svært effektivt og leverer de beste resultatene!

Kontakt oss

E-post: post@kleva.no
Tlf: 22 63 08 00

Adresse

Ryensvingen 11 B, 0680 Oslo

Org.nr.

814 983 072