Vinduspuss

Rene vinduer hever standarden på dine lokaler!

Vinduspuss

Side under ombygging…

Les gjerne om fasadevask her til vi har fått på plass nytt innhold.

Hvorfor er vinduspuss viktig? 

Vindusvask er med på å forlenge levetiden på glasset. De ulike årstidene fører med smuss, og økende trafikk gir mer svevestøv og forurensning. Med tiden blir det vanskelig å få vasket vinduene rene og i tillegg kan det gi varig skade på vinduene. Ved å holde vinduene rene, unngår du å tidlig utbytting av vinduene. KLEVA leverer profesjonell vindusvask til både private og bedrifter.

Rene vinduer hever førsteinntrykket og skaper  Enten det er vinter eller sommer, er det fint å kunne 

Vindusvask til bedrifter

Enten det er vinter eller sommer, er det deilig å nyte utsikten gjennom rene vinduer. Vindusvask med riktig teknikk, gir deg rene og stripefrie vinduer, raskt og enkelt. Rene vinduer gir en positiv effekt på dine kunder og ansatte. La en av våre proffe Vinduspussere lyse opp hverdagen din.

Våre spesialtrente vinduspussere hjelper deg også med å rengjøre gelenderglass og vinduskarmer.

Vindusvask til private

Vindusvask kan være tungt og vanskelig å gjøre selv. Med riktig teknikk får du rene og stripefrie vinduer raskt og enkelt.

Blir vindusvasken tatt 3 til 5 ganger i året, har du rene vinduer stort sett hele tiden. kunder benytter seg av vår vindusvask ettersom vi tilbyr god pris, og gjør en god jobb.

Våre vindusvaskere bruker kun det nyeste utstyret for å gjøre jobben så trykt og effektiv samtidig som vi leverer vindusvask av høy kvalitet.

Få bedre atmosfære og slipp inn sollys med rene vinduer.

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg! Ved å bestille en fast avtale med vindusvask kommer en vindusvasker til avtalt tid, så mange ganger du ønsker, pr år.

.

Vi lever vinduspuss vindusvask av alle typer glass:

Vinduvask/ vinduspuss er renhold av alle typer flater glass.

Utvendige og innvendige fasadeglass, glass i innvendige skillevegger, rekkeverkglass utvendig og innvendig. Og speil.

Alle vinduer trenger årlig vedlikehold. KLEVA er godkjent renholdsvirksomhet i Arbeidstilsynets renholdsregister, noe som gir våre profesjonelle og pålitelige renholdere trygghet og et godt arbeidsmiljø.

Ta kontakt for en uforpliktende befaring!

Noen av våre oppdrag

Ta kontakt for en uforpliktende befaring!

Kontakt oss

E-post: post@kleva.no
Tlf: 22 63 08 00

Adresse

Ryensvingen 11 B, 0680 Oslo

Org.nr.

814 983 072